Λύσεις Οργάνωσης για Τεχνικά Γραφεία Ανελκυστήρων

Η ιστορία του WinLift ξεκινάει από το 1999, σε μια εποχή που η ηλεκτρονική μηχανογράφηση δεν ήταν διαδεδομένη. Το WinLift  αποτέλεσε ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα συστήματα με γραφικό περιβάλλον για την οργάνωση, την μηχανογράφηση και την εμπορική διαχείριση Τεχνικών Γραφείων Ανελκυστήρων. 

Τα δεδομένα του 1999 όμως άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου, και το WinLift συνεχίζει να αναδιαμορφώνεται ώστε για να ανταποκριθεί στις αλλαγές αυτές.

winlift-page-banner

Διαχείριση Στοιχείων Ανελκυστήρων

Αναλυτικά στοιχεία για τους ανελκυστήρες σας, όπως εξαρτήματα, ιστορικό βλαβών, επισκευών και εργασιών.

Αυτόματη Ενημέρωση Τεχνικών στο Κινητό τους

Οι τεχνικοί σας ενημερώνονται αυτόματα μέσω της κινητής συσκευής τους για νέες βλάβες αλλά και διάφορα άλλες εργασίες.

Δρομολόγια Κτηρίων για Συντηρήσεις

Εμφάνιση των ανελκυστήρων σας στον χάρτη, και ομαδοποίηση με βάση την περιοχή.

Οργάνωση Συντηρήσεων

Οργάνωση και προγραμματισμός των συντηρήσεων σας με δυνατότητες καθορισμού εργασιών συντήρησης που πρέπει να γίνουν και υπενθυμίσεις προς τους τεχνικούς σας.

Εκκρεμότητες και Θέματα

Σύστημα καταγραφής και οργάνωση των εκκρεμοτήτων και των εργασιών που έχετε να κάνετε.

Επαφές - CRM

Εύκολη οργάνωση όλων των επαφών σας σε λίστες, με ενσωματωμένο εορτολόγιο και ημερολόγιο.

Αυτοματοποιημένα Μαζικά SMS

Προγραμματίστε και στείλτε αυτόματα μαζικά SMS στους πελάτες σας. Ειδοποιήστε τους για την ολοκλήρωση της συντήρησης, ή για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις

Διαχείριση Αποθήκης

Αποτελεί ένα από τα κύρια περουσιακά στοιχεία της εταιρείας και γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να εύκολα να είστε πάντα ενημερωμένοι για αυτήν.

Οικονομική Διαχείριση

Υπόλοιπα με ανάλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων, Βιβλίο Εισόδων/εξόδων, Εισπράξεις Πληρωμές, Αξιόγραφα.

Μαζικές Εκτυπώσεις

Έχουμε φροντίσει ώστε οι αναφορές και τα δεδομένα που βλέπετε να μπορούν εύκολα να εκτυπωθούν αλλά και να μετατραπούν σε λογιστικά φύλλα εργασίας, όπως το Εxcel.

Έκδοση Παραστατικών

Ηλεκτρονική διαχείριση παραστατικών, μαζική εκτύπωση. Δυνατή είναι και η σύνδεση με φορολογικό μηχανισμό.

Γρήγορες Αναζητήσεις και Αναφορές

Γρήγορη αναζήτηση στοιχείων μέσα στην βάση δεδομένων. Βγάλτε άμεσα αναφορές και αναλύστε εύκολα τις πληροφορίες σας.

stand-alone

Εφαρμογή Android: WinLift Smart. Ένα εργαλείο για τους τεχνικούς σας.

 Το Winlift δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα E.R.P.  Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο και για τους ίδιους τους τεχνικούς, αλλά και για τους ανθρώπους πίσω στο γραφείο. 

Χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή Android ο τεχνικός μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα για το ιστορικό του ανελκυστήρα, τις βλάβες του, τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, και μετά από το τέλος των ενεργειών που πραγματοποιεί να ενημερώνει μόνος του μέσω ενός εύχρηστου μενού επιλογών το κεντρικό σύστημα. 
 
Με αυτόν τον τρόπο όλη η ομάδα σας παραμένει ενήμερη για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στον ανελκυστήρα ενός πελάτη, προσφέροντας μια συνολική εικόνα.

Ενημερώστε  τους πελάτες σας με αυτοματοποιημένα SMS.

Το WinLift ενσωματώνεται πλήρως με την πλατφόρμα μας για αποστολή SMS. Προγραμματίστε τα SMS να αποστέλνονται αυτόματα, σε ομάδες πελατών που εσείς καθορίζεται μέσω ενός εύχρηστου web περιβάλλον, ή αυτόματα από την εφαρμογή mobile των τεχνικών.

  • Ενημερώστε τους διαχειριστές των πολυκατοικιών, για τις εργασίες σας στους ανελκυστήρες τους, εύκολα και αυτόματα μέσω sms. Για παράδειγμα πότε θα πραγματοποιηθεί ή πότε τελείωσε η συντήρηση.
  • Ενημέρωση των διαχειριστών, για τα υπόλοιπα τους, τα χρωστούμενα και τις εκκρεμότητες τους.
  • Δημιουργήστε την δική σας λίστα με έτοιμες φράσεις για κάθε περίπτωση. 
  • Πολλά διαφορετικά σενάρια χρήσης, όπως για παράδειγμα, ευχές για χρόνια πολλά

Συχνές Ερωτήσεις: 

Κανείς δεν αγοράζει κάτι χωρίς πρώτα να δει τι είναι. Για αυτό για κάθε υποψήφιο πελάτη κανονίζουμε ένα προσωπικό ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα και για μια αναλυτική παρουσίαση όλων των λειτουργιών του προγράμματος, οπού θα δείτε πώς λειτουργεί. 

Οι πελάτες μας δεν περιορίζονται στην Αττική μόνο. Για την ακρίβεια συνεργαζόμαστε και παρέχουμε υποστήριξη και υπηρεσίες ακόμα και σε εταιρίες στο εξωτερικό όπως την Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, και φυσικά σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ιωάννινα Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Καβάλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά κ.ά

Η υποστήριξη και η εγκατάσταση γίνεται online  και μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, συνεπώς η απόσταση δεν είναι εμπόδιο.

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Winlift δεν είναι ένα μονολιθικό πρόγραμμα, αλλά μπορεί εύκολα να σπάσει σε συγκεκριμένα πακέτα αυτόνομων λειτουργιών. Μπορούμε να σας φτιάξουμε ένα πακέτο το οποίο θα ικανοποιεί μόνο τις δικές σας απαιτήσεις.

Μπορείτε να δείτε περίπου ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αφορούν μόνο τους ανελκυστήρες, στην ενότητα των κυριότερων χαρακτηριστικών.

Το αρχικό κόστος διαμορφώνεται με βάση το πακέτο λειτουργιών που θα επιλέξετε, και τον αριθμό των άδειων χρήσης που επιθυμείτε. 

Εφόσον επιλέξετε να έχετε την βάση σας στους server μας , τότε το κόστος είναι σε μορφή ετήσιας συνδρομής. και μπορείτε να δέχεστε όλες τις αναβαθμίσεις που συχνά γίνονται και αυτόματα back up.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναν δικό σας server στον δικό σας χώρο, εάν δεν υπάρχει η υποδομή που απαιτείτε θα πρέπει να αγοραστεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πληρώνεται το Winlift μια φορά  και αυτή η πληρωμή περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις για έναν χρόνο. Εφόσον μετά το επιθυμείτε σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις  με μια ετήσια χρέωση για όσο καιρό επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση  σας το κόστος  αλλάζει με βάση τις ανάγκες σας. Για αυτό θα ετοιμάσουμε μια ξεχωριστή προσφορά.

Αναλόγως το E.R.P σύστημα σας, μπορεί να έχουμε ήδη κάποια έτοιμη αυτοματοποιημένη λύση για αυτό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, επειδή κάθε E.R.P πρόγραμμα είναι διαφορετικό, το Winlift διαθέτει μέθοδο για εισαγωγή δεδομένων από αρχείο excel, συνεπώς θα σας δώσουμε ένα αρχείο excel με την δομή που θα πρέπει να έχουν τα δεδομένα για να συμπληρώσετε. Εάν το πρόγραμμα E.R.P διαθέτει δυνατότητα για εξαγωγή κάποιου αρχείου με τα δεδομένα των πελατών σας κ.λ.π, η διαδικασία θα είναι σχετικά εύκολη καθώς πολλές φορές το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αντιγράψετε τις στήλες από το ένα αρχείο στο άλλο.

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε κατευθείαν με εμάς, ώστε να αναλύσουμε την περίπτωση σας.

Με την βοήθεια μας. Θα έχουμε τακτική, ακόμα και καθημερινή, τηλεφωνική επικοινωνία και απομακρυσμένη σύνδεση, σαν να είμαστε δίπλα σας. Η εκμάθηση γίνετε βήμα – βήμα χωρισμένη σε ενότητες και πάντα με την προτεραιότητα που επιθυμείτε εσείς. Υπάρχει στο λογισμικό ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσεως και αρχείο γνώσεων με την μορφή των ερωτήσεων –  απαντήσεων. 

Είμαστε  ανοιχτοί από το πρωί έως το βράδυ καθώς και τα Σάββατα, επομένως η ερώτηση σας θα απαντηθεί άμεσα.

Είμαστε αρκετά δεκτικοί όσο αφορά σε καινούριες ιδέες για λειτουργίες.

Όλα τα προγράμματα βελτιώνονται και αναβαθμίζονται μέσα από τις επιθυμίες και ανάγκες των χρηστών της.

Θα μας πείτε λοιπόν τι ακριβώς είναι αυτό που θα θέλετε, θα το επεξεργαστούμε και θα το κατασκευάσουμε χωρίς extra χρέωση. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας ότι   θα ωφελήσει τους περισσότερους χρήστες της εφαρμογής, ότι γίνεται πιο ευέλικτη και βέλτιστη η εφαρμογή.

Εάν η λειτουργία θέλετε να εφαρμοστεί αποκλειστικά σε εσάς ή είναι πολύ εξειδικευμένη, τότε μπορεί να υλοποιηθεί με ένα επιπλέον κόστος που καθορίζεται με βάση την πολυπλοκότητα.

Φτάσατε στο τέλος αυτής της παρουσίασης αυτής. Το Winlift πρόκειται για ένα πρόγραμμα που με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται την στιγμή που διαβάζεται αυτές τις γραμμές, για αυτό θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα!