WinLift Next

Απαλλαχτείτε από τις χειρόγραφες διαδικασίες.

Τα χειρόγραφα αποτελούν παρελθόν. Κανείς δεν θέλει να σπαταλάει χρόνο για να περνάει σημειώσεις και τις εργασίες από τους τεχνικούς σε δύσχρηστα φύλλα excel.  Σκεφτείτε πόσο χρόνο σπαταλάτε σε αυτές αυτές τις διαδικασίες καθημερινά ή πόσα λάθη έχουν γίνει.  Δεν θα θα ήταν όμορφο αν όλα αυτά γίνονταν αυτόματα και σίγουρα; Φυσικά και θα ήταν, και μαζί μας συμφωνούν οι 250+ εταιρείες που χρησιμοποιούν το WinLift. Είκοσι χρόνια τώρα είμαστε στο πλευρό των γραφείων ανελκυστήρων, μικρών και μεγάλων, μπορούμε να βοηθήσουμε και εσάς.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας!

Οργάνωση των τεχνικών / συνεργείων σας.

Ελέγξτε ότι όλα πάνε σωστά από την άνεση του γραφείου σας.

Το πιο σημαντικό κομμάτι υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση τεχνικών – γραφείου. Χωρίς επιπλέον τηλέφωνα και χειρόγραφα τα οποία πρέπει να περαστούν έπειτα στην βάση. 

Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να την προσαρμόσετε στο δικό σας τρόπο δουλειάς, με παραμετροποιήσιμα πεδία και διαφορετικούς τρόπους οργάνωσης των δεδομένων σας. 

Ένα εργαλείο στο κινητό των τεχνικών σας.

Ο τεχνικός κάθε μέρα βλέπει τις λίστες με τις εργασίες που έχει να κάνει ταξινομημένες ανά απόσταση, ενώ αν δημιουργηθεί μια βλάβη τότε ο τεχνικός ενημερώνεται αυτόματα. 

Όταν φτάσει στην τοποθεσία της εργασίας, μπορεί να κάνει έναρξη  και τέλος λήξη εργασίας, καταγράφοντας έτσι την διάρκεια της εργασίας του και αυτόματα όχι μόνο ενημερώνεται ο διαχειριστής με SMS ή και email, αλλά και η εφαρμογή στο γραφείο. Τέλος ο τεχνικός έχει πρόσβαση κάθε στιγμή στο ιστορικό του ανελκυστήρα αλλά και στα στοιχεία του διαχειριστή.

Μην χάνετε χρόνο στο να ψάχνετε.

Ο τεχνικός μπορεί όχι μόνο να βρει εύκολα τα στοιχεία του ανελκυστήρα, αλλά και να καταχωρήσει εισπράξεις με μια απλή σάρωση ενός QR Code.

Καθορίστε ποιος τεχνικός θα κάνει τι.

Αναθέτετε στον τεχνικό, εργασίες (συντηρήσεις - βλάβες) και αυτόματα εμφανίζεται στην λίστα με τις εργασίες του στο κινητό.

Δείτε που βρίσκονται οι τεχνικοί σας.

Δείτε τους τεχνικούς στον χάρτη, καθώς και τις κοντινές τους εργασίες. Σύνδεση με Google Maps για άμεση πλοήγηση στον προορισμό.

Όλα τα στοιχεία του ανελκυστήρα στο χέρι σας

Πρόσβαση στο ιστορικό βλαβών - συντηρήσεων - οικονομικών εκκρεμοτήτων και στα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, εξαρτήματα και εγχειρίδιο του ανελκυστήρα.

Αμφίδρομη ενημέρωση τεχνικού - γραφείου

Ο τεχνικός μπορεί να αλλάξει κατευθείαν διάφορα στοιχεία του ανελκυστήρα και το γραφείο ενημερώνεται αυτόματα. Άμεση καταχώρηση των συντηρήσεων χωρίς να χρειάζονται χειρόγραφες σημειώσεις.

Checklist περιοδικών εργασιών.

Για να είστε σίγουροι ότι ο τεχνικός εφαρμόζει σωστά την συντήρηση μπορείτε να ορίσετε μια λίστα με περιοδικές εργασίες που πρέπει να κάνει.

Όλες οι συντηρήσεις, στην ώρα τους.

Με το ενσωματωμένοo σύστημα ελέγχου για συντηρήσεις που δεν έχουν γίνει στην ώρα τους, θα είστε πάντα στην ώρα σας, και ο πελάτης σας ευχαριστημένος.

Ενημέρωση διαχειριστή.

Δείξτε στους πελάτες σας ότι νοιάζεστε για αυτούς με αυτόματα SMS που δηλώνουν ότι η εργασία στον χώρο τους ολοκληρώθηκε.

Φέρτε το WinLift στα μέτρα σας.

Μπορείτε να επεκτείνετε τα ήδη υπάρχοντα πεδία του προγράμματος και να καθορίσετε ποιος έχει πρόσβαση σε τι.

Οργάνωση της μηχανογράφησης του γραφείου.

Τέρμα πια τα χειρόγραφα παραστατικά, όλα αυτόματα με ένα κλικ.

Εκτός από το κομμάτι που έχει να κάνει σχέση με την οργάνωση των ανελκυστήρων το WinLift μπορει να καταγράψει οικονομικά στοιχεία, έσοδα, έξοδα, ισοζύγια και καταγραφή της αποθήκης. Όλα αυτά είναι προσαρμοσμένα στην πραγματικότητα των τεχνικών γραφείων ανελκυστήρων, και δεν είναι μία ακόμα μία γενική λύση.

Αν κουραστήκατε από τις ατελείωτες "γέφυρες" μεταξύ των προγραμμάτων σας;

Το WinLift σας προσφέρει ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να μεταπηδάτε από εφαρμογή σε εφαρμογή. Η οργάνωση των τεχνικών και η μηχανογράφηση  γίνεται από το ίδιο σημείο, από το ίδιο πρόγραμμα, με καμία εξωτερική προϋπόθεση.

Γρήγορες Αναζητήσεις και Αναφορές

Γρήγορη αναζήτηση στοιχείων μέσα στην βάση δεδομένων. Βγάλτε άμεσα αναφορές και αναλύστε εύκολα τις πληροφορίες σας.

Διαχείριση Αποθήκης

Αποτελεί ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και γι αυτό το λόγο είναι σημαντικό να εύκολα να είστε πάντα ενημερωμένοι για αυτήν.

Οικονομική Διαχείριση

Υπόλοιπα με ανάλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων, βιβλίο εσόδων / εξόδων, εισπράξεις πληρωμές, αξιόγραφα.

Μαζικές Εκτυπώσεις

Έχουμε φροντίσει ώστε οι αναφορές και τα δεδομένα που βλέπετε να μπορούν εύκολα να εκτυπωθούν αλλά και να μετατραπούν σε λογιστικά φύλλα εργασίας, όπως το Εxcel.

Έκδοση Παραστατικών

Ηλεκτρονική διαχείριση παραστατικών, μαζική εκτύπωση. Δυνατή είναι και η σύνδεση με φορολογικό μηχανισμό.

Αυτοματοποιημένα Μαζικά SMS

Προγραμματίστε και στείλτε αυτόματα μαζικά SMS στους πελάτες σας. Ειδοποιήστε τους για την ολοκλήρωση της συντήρησης, ή για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις

Tι γράφουν οι πελάτες μας

Με την άμεση ενημέρωση που μας παρέχει το WinLift Next έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ακόμα πιο γρήγορη και έγκυρη 24ωρη εξυπηρέτηση 365 μέρες τον χρόνο!
Με το υπερσύγχρονο πρόγραμμα μηχανογράφησης που διαθέτουν όλοι οι τεχνικοί μας, η παρακολούθηση του ανελκυστήρα σας βρίσκεται σε ασφαλή χέρια.
Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία DATA SOLUTION, με την πλήρη καταγραφή του ιστορικού του ανελκυστήρα, αποδεικνύουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Τελευταία Νέα

Winlift Next: Δεν θα σας ξεφύγει καμία χρέωση.

Ελέγξτε με μια γρήγορη ματιά σε ποιους πελάτες δεν έχουν γίνει οι χρεώσεις για συντηρήσεις που έχετε πραγματοποιήσει.

Περισσότερα

Γρήγορη καταχώρηση εξόδων

Το winlift σας δίνει την δυνατότητα να το καταγράφεται τα έξοδα σας εύκολα, μέσω της διαδικασίας καταχώρησης εξόδων.

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Ημερολόγιο

Ένας άλλος τρόπος να βλέπετε συμβάντα που αναμένονται να γίνουν είναι μέσω του ημερολογίου του Winlift Next. Σας βοηθάει να έχετε μια μελλοντική εικόνα για το τι πρέπει να γίνε

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις.

Το WinLift μπορεί να σας ενημερώνει για τις εκκρεμότητες σας, ώστε να ενεργήσετε πριν είναι αργά.

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Ομαδοποιήσεις και έξτρα πεδία.

Κατηγοριοποιήστε τους πελάτες, τα κτήρια, τους προμηθευτές και τους ανελκυστήρες σε ομάδες για εύκολη αναζήτηση και φιλτράρισμα και προσθέστε επιπλέον πληροφορίες και πεδία.

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Γλιτώστε χρόνο αυτοματοποιώντας τον προγραμματισμό συντήρησης.

Αυτόματη διαχείριση συντηρήσεων. Ενημέρωση για ξεχασμένες συντηρήσεις, η συντηρήσεις εκτός περιοδικότητας

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Προσαρμόστε το περιβάλλον στα μέτρα σας .

Οργανώστε τις λειτουργίες που θέλετε με κουμπάκια που μπορείτε να βάλετε και να αλλάξετε εσείς στην αρχική οθόνη.

Περισσότερα

WINLIFT NEXT: Οργάνωση περιοδικών ελέγχων

Ένα νέο περιβάλλον χρήστη για τις περιοδικές εργασίες.

Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις: 

Κανείς δεν αγοράζει κάτι χωρίς πρώτα να δει τι είναι. Για αυτό για κάθε υποψήφιο πελάτη κανονίζουμε ένα προσωπικό ραντεβού για να γνωριστούμε καλύτερα και για μια αναλυτική παρουσίαση όλων των λειτουργιών του προγράμματος, οπού θα δείτε πώς λειτουργεί. 

Οι πελάτες μας δεν περιορίζονται στην Αττική μόνο. Για την ακρίβεια συνεργαζόμαστε και παρέχουμε υποστήριξη και υπηρεσίες ακόμα και σε εταιρίες στο εξωτερικό όπως την Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, και φυσικά σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Ιωάννινα Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Καβάλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Θήβα, Λιβαδειά κ.ά

Η υποστήριξη και η εγκατάσταση γίνεται online  και μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, συνεπώς η απόσταση δεν είναι εμπόδιο.

Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το Winlift δεν είναι ένα μονολιθικό πρόγραμμα, αλλά μπορεί εύκολα να σπάσει σε συγκεκριμένα πακέτα αυτόνομων λειτουργιών. Μπορούμε να σας φτιάξουμε ένα πακέτο το οποίο θα ικανοποιεί μόνο τις δικές σας απαιτήσεις.

Μπορείτε να δείτε περίπου ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αφορούν μόνο τους ανελκυστήρες, στην ενότητα των κυριότερων χαρακτηριστικών.

Το αρχικό κόστος διαμορφώνεται με βάση το πακέτο λειτουργιών που θα επιλέξετε, και τον αριθμό των άδειων χρήσης που επιθυμείτε. 

Εφόσον επιλέξετε να έχετε την βάση σας στους server μας , τότε το κόστος είναι σε μορφή ετήσιας συνδρομής. και μπορείτε να δέχεστε όλες τις αναβαθμίσεις που συχνά γίνονται και αυτόματα back up.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναν δικό σας server στον δικό σας χώρο, εάν δεν υπάρχει η υποδομή που απαιτείτε θα πρέπει να αγοραστεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση πληρώνεται το Winlift μια φορά  και αυτή η πληρωμή περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις για έναν χρόνο. Εφόσον μετά το επιθυμείτε σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις  με μια ετήσια χρέωση για όσο καιρό επιθυμείτε.

Σε κάθε περίπτωση  σας το κόστος  αλλάζει με βάση τις ανάγκες σας. Για αυτό θα ετοιμάσουμε μια ξεχωριστή προσφορά.

Αναλόγως το E.R.P σύστημα σας, μπορεί να έχουμε ήδη κάποια έτοιμη αυτοματοποιημένη λύση για αυτό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, επειδή κάθε E.R.P πρόγραμμα είναι διαφορετικό, το Winlift διαθέτει μέθοδο για εισαγωγή δεδομένων από αρχείο excel, συνεπώς θα σας δώσουμε ένα αρχείο excel με την δομή που θα πρέπει να έχουν τα δεδομένα για να συμπληρώσετε. Εάν το πρόγραμμα E.R.P διαθέτει δυνατότητα για εξαγωγή κάποιου αρχείου με τα δεδομένα των πελατών σας κ.λ.π, η διαδικασία θα είναι σχετικά εύκολη καθώς πολλές φορές το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αντιγράψετε τις στήλες από το ένα αρχείο στο άλλο.

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε κατευθείαν με εμάς, ώστε να αναλύσουμε την περίπτωση σας.

Με την βοήθεια μας. Θα έχουμε τακτική, ακόμα και καθημερινή, τηλεφωνική επικοινωνία και απομακρυσμένη σύνδεση, σαν να είμαστε δίπλα σας. Η εκμάθηση γίνετε βήμα – βήμα χωρισμένη σε ενότητες και πάντα με την προτεραιότητα που επιθυμείτε εσείς. Υπάρχει στο λογισμικό ενσωματωμένο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο χρήσεως και αρχείο γνώσεων με την μορφή των ερωτήσεων –  απαντήσεων. 

Είμαστε  ανοιχτοί από το πρωί έως το βράδυ καθώς και τα Σάββατα, επομένως η ερώτηση σας θα απαντηθεί άμεσα.

Είμαστε αρκετά δεκτικοί όσο αφορά σε καινούριες ιδέες για λειτουργίες.

Όλα τα προγράμματα βελτιώνονται και αναβαθμίζονται μέσα από τις επιθυμίες και ανάγκες των χρηστών της.

Θα μας πείτε λοιπόν τι ακριβώς είναι αυτό που θα θέλετε, θα το επεξεργαστούμε και θα το κατασκευάσουμε χωρίς extra χρέωση. Λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας ότι   θα ωφελήσει τους περισσότερους χρήστες της εφαρμογής, ότι γίνεται πιο ευέλικτη και βέλτιστη η εφαρμογή.

Εάν η λειτουργία θέλετε να εφαρμοστεί αποκλειστικά σε εσάς ή είναι πολύ εξειδικευμένη, τότε μπορεί να υλοποιηθεί με ένα επιπλέον κόστος που καθορίζεται με βάση την πολυπλοκότητα.

Φτάσατε στο τέλος αυτής της παρουσίασης αυτής. Το Winlift πρόκειται για ένα πρόγραμμα που με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται την στιγμή που διαβάζεται αυτές τις γραμμές, για αυτό θα χαρούμε να σας πούμε περισσότερα!