Ιστοσελίδες - Διαδίκτυο

Ανάπτυξη Μοντέρνων Ιστοσελίδων, Οικονομικά.

Η παρουσία μιας εταιρίας στο διαδίκτυο είναι πολύ σημαντική. Μια επιτυχημένη σελίδα πρέπει να είναι, όμορφα σχεδιασμένη, λιτή αλλά όχι ελλιπής, και εύχρηστη για τον επισκέπτη. Προσπαθούμε να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες, και ποιοτικό αποτέλεσμα, κρατώντας τις τιμές σε αρκετά οικονομικά πλαίσια.

Σχεδιάση Γραφικών, Banner, Logo.

Εκτός από την ανάπτυξη των ιστοσελίδων, ασχολούμαστε γενικότερα με το design, επομένως μπορούμε να αναλάβουμε την σχεδίαση vector γραφικών όπως αυτά που βλέπετε στην ιστοσελίδα αυτή, αλλά και λογοτύπων, φυλλαδίων, εξώφυλλων .

Επεκτάσεις

Η ιστοσελίδα θα είναι αρκετά εύκολη να επεκταθεί αναλόγως τις απαιτήσεις σας.

Εύκολη Διαχείρηση

Το διαχειριστικό περιβάλλον είναι εύκολο στην χρήση, για οποιαδήποτε χρήστη.

Κινητά, Tablet

Η σελίδα σας θα είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να προσαρμόζεται (responsive) αναλόγως την οθόνη.

Ασφάλεια

Το WordPress είναι προϊόν που ελέγχεται από δεκάδες προγραμματιστές.

Φιλοξενία Hosting

Το περιβάλλον πού έχουμε επιλέξει είναι παραμετροποιημένο, ώστε να διαχειριζόμαστε εύκολα site WordPress.

Παραμετροποίηση

Η σελίδα θα μπορεί εύκολα να αλλάξει περιβάλλον και λειτουργείς με βάση τις απαιτήσεις σας.

 Ανάπτυξη Επεκτάσεων

Για την ανάπτυξη της σελίδας σας θα χρησιμοποιήσουμε το WordPress

Παρά το γεγονός ότι το WordPress έχει έτοιμα εργαλεία για ένα μεγάλο πλήθος σεναρίων, πολλές φορές δεν είναι αρκετά. Παρόλα αυτά το WordPress έχει ένα ευέλικτο σύστημα στο οποίο μπορούμε να γράψουμε εύκολα τις δικές μας επεκτάσεις, με τον δικό μας κώδικα, αποκλειστικά για εσάς.

Ένα δείγμα από τις ιστοσελίδες μας

Έχουμε ήδη αναπτύξει έναν αριθμό από ιστοσελίδες, μέρος των οποίων μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Συχνές Ερωτήσεις: 

Μια γρήγορη απάντηση θα ήταν, ναι. 

Αλλά η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη. Δεν υπάρχει κάποια μυστική σίγουρη συνταγή για να βγει μια σελίδα πρώτη στην google. Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες όμως που επηρεάζουν, κάποιοι αφορούν εσάς όπως στην συγγραφή του περιεχομένου, και άλλες εμάς:

 • Περιεχόμενο κειμένου: Το ποιο σημαντικό είναι το κείμενο να μην είναι γραμμένο με σκοπό απλώς να υπάρχει.
  • Πρέπει να αποφεύγονται οι επαναλήψεις.
  • Η γλώσσα που θα χρησιμοποιηθεί, δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από υπερβολές. Προσέξτε τους ισχυρισμούς που κάνετε, θα πρέπει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
  • Το κείμενο θα πρέπει να δίνει πληροφορίες σε ερωτήσεις που μπορεί να κάνει ο υποψήφιος πελάτης. 
 • Όχι αντιγραφές κείμενου, τόσο ανάμεσα σε  υποσελίδες μέσα στον ιστότοπο σας, όσο και από άλλες εξωτερικές πηγές.  Το τελευταίο δεν είναι σημαντικό μόνο για την κατάταξη σας στην google, αλλά μπορεί να αποτελέσει και καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, με νομικές συνέπειες. 
 • Οργάνωση Περιεχομένου: Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι οργανωμένο με τρόπο ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να το διαβάσει εύκολα. Γενικά κανείς δεν διαβάζει ποτέ ολόκληρο το κείμενο από την αρχή έως το τέλος. Μια σελίδα είναι σαν μια εφημερίδα, ο αναγνώστης θα ψάξει οπτικά να βρει αυτό που θέλει.
 • Ταχύτητα (On Page SEO) : Αυτό αφορά κυρίως την δικιά μας μεριά. Γενικά όσο πιο γρήγορα φορτώνει μια σελίδα τόσο το καλύτερο. Προσπαθούμε πάντα να αποφεύγουμε περιττά plugin.
Κανείς δεν ανεβαίνει στις πρώτες σελίδες αυθημερόν, η βελτίωση της κατάταξης μπορεί να πάρει από εβδομάδες έως και μήνες
 
Γενικά υποσχέσεις του τύπου “με εμένα θα βγεις πρώτος στην google” να τις προσέχεται ιδιαίτερα. Εάν η εταιρεία που θα τις κάνει δεν είναι εξειδικευμένη στο marketing και στην διαφήμιση, τότε πολύ πιθανόν να πρόκειται για κούφιους ισχυρισμούς. Δεν είμαστε εταιρεία marketing, επομένως δεν αναλαμβάνουμε μακροπρόθεσμη παρακολούθηση, αλλά οι γενικές μας γνώσεις και οι συμβουλές που θα σας δώσουμε θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα.

Μπορούμε να κάνουμε μικρο-αλλαγές σε σελίδες που είναι ήδη έτοιμες. Θα χρεώσουμε το κόστος των αλλαγών. Εφόσον οι αλλαγές είναι τακτικές, μπορούμε να κοιτάξουμε μια συνδρομητική τύπου υπηρεσία. 

Σε περίπτωση που η σελίδα δεν βασίζεται σε κάποιο cms είναι σημαντικό να έχετε πρόσβαση στα αρχεία της ιστοσελίδας. Ώστε να επέμβουμε κατευθείαν σε αυτά.

Στην περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία, αλλά υπάρχει διαχειριστικό περιβάλλον, οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν θα περιοριστούν με βάση το διαχειριστικό περιβάλλον.

Το τελικό κόστος διαμορφώνεται με βάση την πολυπλοκότητα της αλλαγής. Εφόσον αφορά κάποιο υπάρχων wordpress site, τότε το κόστος θα είναι λιγότερο.

Οι πελάτες μας δεν περιορίζονται στην Αττική μόνο. Για την ακρίβεια συνεργαζόμαστε και παρέχουμε υποστήριξη και υπηρεσίες ακόμα και σε εταιρίες στο εξωτερικό όπως την Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, και φυσικά σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη,  Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Πάτρα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Καβάλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Χαλκίδα, Θήβα, Ηράκλειο Κρήτης, Λιβαδειά κ.ά

Η υποστήριξη και η εγκατάσταση γίνεται online  και μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, συνεπώς η απόσταση δεν είναι εμπόδιο.

Το κόστος περιλαμβάνει τα εξής

 • Ένα αρχικό κόστος κατασκευής που πληρώνεται μία φορά και αναλόγως τις απαιτήσεις σας και το τι χρειάζεστε (συγγραφή κειμένων, σχεδιασμός λόγοτυπου – γραφικών, μετάφραση  ή άλλες λειτουργίες) τότε το κόστος κατασκευής διαμορφώνεται ανάλογα. 

Τα υπόλοιπα κόστη είναι αναγκαία για την λειτουργία της σελίδας και το κόστος τους δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

 •  Ηosting – Φιλοξενία σε Server : Εφόσον δεν διαθέτεται κάποιο εξωτερικό πακέτο φιλοξενίας, θα πρέπει να νοικιάσετε χώρο σε κάποιον server. Διαθέτουμε υπηρεσίες hosting, αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείτε να το βρείτε μόνοι σας κάποιο πακέτο από κάποια άλλη εταιρεία, αρκεί να τηρεί κάποιες προϋποθέσεις που θα σας δώσουμε. Συνήθως χρεώνεται μηνιαία ή ετήσια.
 • Κατοχύρωση ονόματός, Domain, π.χ. www.examle.gr 
 

Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας, θα χαρούμε να σας κάνουμε μια δωρεάν παρουσίαση.

Scroll to Top