Γρήγορη καταχώρηση εξόδων

Το να μπορείτε να καταγράψετε εύκολα τα έξοδα λειτουργίας της εταιρείας είναι πολύ σημαντικό καθώς μόνο έτσι μπορείτε να έχετε πραγματική εικόνα για το πραγματικό κέρδος σας. Το winlift σας δίνει την δυνατότητα να το κάνετε αυτό εύκολα, μέσω της διαδικασίας καταχώρησης εξόδων. 

Το WinLift Next σας βοηθάει να καταγράφετε τα έξοδα σας γρήγορα

H διαδικασία αυτή είναι σχεδιασμένη για να είναι γρήγορη και η καταχώρηση να γίνεται σωστά. Η αυτόματη εμφάνιση των συχνών ειδών που αγοράζετε από έναν προμηθευτή, σας βοηθάει να βρείτε τα είδη τα οποία πιθανόν να θέλετε. Παρόλα αυτά, αν κάποιο προϊόν δεν το έχετε αγοράσει ποτέ, μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε μέσα στην καταχώρηση των εξόδων  και αυτόματα θα αντιστοιχηθεί με τον προμηθευτή σας.

Εσείς καθορίζετε σε τι βαθμό θέλετε να καταγράψετε τα έξοδα σας

Το πώς θα οργανώσετε τα είδη εξόδων εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να προσθέσετε κωδικό είδους για Ενοίκια, Συνδρομές, Διόδια, Μισθοδοσία, Βενζίνες, ΔΕΗ, ΕΦΚΑ, Αναλώσιμα, Τηλεπικοινωνίες, Λογιστή  κλπ. Μπορείτε να έχετε ένα είδος γενικά για αγορές από Supermaket και να καλύπτει έτσι όλες τις αγορές ή διαφορετικά είδη για τα προϊόντα που παίρνετε από το supermarket, κλπ. Όλα εξαρτώνται από το τι βαθμό θέλετε να καταγράψετε. Επιπλέον δυνατότητες κατηγοριοποίησης σας δίνουν και οι κατηγορίες εξόδων που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Δείτε γρήγορα το τι έχετε ξοδέψει σε σχέση με τα έσοδα σας. 

Φυσικά όλα αυτά δεν θα είχαν νόημα χωρίς την δυνατότητα να μπορείτε να έχετε εικόνα για το τι έχετε ξοδέψει. Πέρα από τις καταστάσεις και τις δηλώσεις που προορίζονται  για τον λογιστή σας, μέσω από την γενική εικόνα εισόδων εξόδων μπορείτε να δείτε τα έξοδα σας συγκριτικά με τα έσοδα σας. Μέσω της ίδιας φόρμας, μπορείτε επιπλέον να δείτε τις αποδόσεις του Φ.Π.Α τόσο για τα έσοδα, όσο και για τα έξοδα σας.

Αποκτήστε πρόσβαση στον Online οδηγό μας.

Το WinLift διαθέτει μια ιστοσελίδα η όποια περιέχει αναλυτικά οδηγούς με βήματα και βίντεο για να σας βοηθήσει να εκμεταλευτείτε τις δυνατότητες του. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε πρόσβαση!

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας!

Scroll to Top