Κορονοϊός: Το WinLift από το σπίτι σας, με επιπλέον άδειες χρήσεως χωρίς χρέωση

Εν’ όψει της κρίσεως που έχει προκύψει από την διάδοση του κορονοϊού, μένουμε στο πλευρό σας και σας διευκολύνουμε να χρησιμοποιήσετε το WinLift Next και τις υπηρεσίες μας κατευθείαν από το σπίτι σας. Συνεπώς για όσους από εσάς το χρειαστούν, διαθέτουμε επιπλέον άδειες χρήσεως, για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα στους προσωπικούς σας υπολογιστές* χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι να ελαφρύνουν τα μέτρα κατά του κορονοϊού . 

Ελέγξτε τις βλάβες και αναθέστε τις συντηρήσεις κατευθείαν από το σπίτι σας, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία σας στο γραφείο. Το πελατολόγιο σας καθώς και όλες οι πληροφορίες για τους ανελκυστήρες σας και οι εκκρεμότητες σας θα βρίσκονται όπου βρίσκεστε και εσείς.

Εάν επιπλέον χρειαστείτε πρόσβαση στον υπολογιστή σας στο γραφείο σας απομακρυσμένα, υπάρχει και αυτή η δυνατότητα.  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε μια λύση. 

Τέλος, προς όλους εσάς τους τεχνικούς που βρίσκεστε καθημερινά στον δρόμο, σας ευχόμαστε καλή δύναμη και να προστατέψετε τους εαυτούς σας όσο περισσότερο γίνετε. Φορέστε μάσκες, γάντια και καθαρίστε τακτικά τις επιφάνειες των κινητών σας.  Η εφαρμογή του κινητού, σας δίνει την δυνατότητα να αποφύγετε όσο περισσότερο γίνετε τις φυσικές επαφές τόσο με το γραφείο όσο και με τους διαχειριστές τις πολυκατοικίας, καθώς αυτοί άμεσα ενημερώνονται για την επίσκεψη στον χώρο τους μέσω SMS, εάν το επιθυμείτε.

* Ισχύει για άδειες χρήσεως του προγράμματος του υπολογιστή και όχι για τις εφαρμογές του κινητού καθώς το κινητό από μόνο του αποτελεί φορητή συσκευή.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας!